Home

TegelDeal is een bedrijf dat gedreven wordt door een passie voor tegels. Bent u bezig aan uw droomproject, maar kan u toch nog wat hulp of advies gebruiken? Dan bent u bij TegelDeal aan het juiste adres! Het team achter TegelDeal beschikt namelijk over een ruim aantal jaren ervaring in de tegelbranche. Onze professionals helpen u daarom maar al te graag verder in uw zoektocht naar het perfecte product.

In onze te winkel te Vilvoorde bieden wij u een enorm gevarieerd gamma aan producten. U vindt er zowel de bekendste Italiaanse merken, alsook eindereekstegels en andere outletartikelen. Wilt u meegaan met de allernieuwste trends, of bent u eerder op zoek naar een klassiekere tegel? Geen probleem, bij TegelDeal vindt u ze allemaal!

Naast onze grote voorraad aan producten werken wij ook steeds samen met een aantal betrouwbare, correcte leveranciers. Op die manier doen wij er alles aan om op een flexibele en snelle manier aan al uw noden te beantwoorden. Door onze wekelijkse ladingen in ItaliŽ & Spanje kunnen wij een optimale levertermijn aanbieden en aanhouden.

Ook zelfplaatsers en aannemers kunnen bij TegelDeal komen aankloppen. Wij beschikken namelijk over een heel breed gamma aan lijmen, voegmiddelen, siliconen, aanstrijkmiddelen zoals primers, enzovoort. Ook hier geldt dat wij u steeds graag bijstaan met professioneel advies.

Bent u dus op zoek naar functionele tegels aan topkwaliteit, die bovendien ook mooi ogen? Breng dan zeker eens een bezoekje aan TegelDeal!

Contacteer ons:

Fabriekstraat 50
1800 Vilvoorde
Tel: 02 251 25 25
info@tegeldeal.be
Openingsuren:

Di - Vr:

Za:
Zo:
09.00u - 12.30u
13.30u - 18.00u
10.00u - 18.00u
Gesloten
Onze beste tegeldeals: